Senseo (Latte) recepten, cappuccino, latte macchiato, café latte of speciale seizoen tips!

In dit artikel nemen we u mee door een reeks SENSEO-recepten. Of u nu zin heeft in een klassieke cappuccino of een avontuurlijke koude sinaasappelcappuccino wilt proberen, met deze tips maakt u vast een heerlijke koffie!

Senseo Cappuccino

Niets verslaat een klassieke cappuccino, een rijke blend van krachtige koffie en fluweelzachte, warme melk bekroond met een romig schuimlaagje. De SENSEO® Latte Select maakt het gemakkelijk: vul gewoon het melkreservoir, plaats een SENSEO®-coffee pad (Regular is aanbevolen), en selecteer de cappuccino-optie. Pro-tip: Verwarm uw kopjes voor met heet water voor dat professionele barista-gevoel.

Senseo Latte Macchiato

De latte macchiato, met zijn onderscheidende lagen van melk, koffie en schuim, is niet alleen heerlijk maar ook een lust voor het oog. Gebruik de Dark Roast SENSEO®-pad voor een rijkere koffiesmaak. Met één druk op de knop creëert u deze prachtige drank in uw eigen keuken.

Café Latte

Voor degenen die van een milder koffiegenot houden, is de café latte de perfecte keuze. De combinatie van zachte koffie en warme melk zorgt voor een rustgevend, romig genot. De Mild Roast SENSEO®-pad is ideaal voor deze bereiding. Vergeet niet om uw kopjes voor te verwarmen voor die extra touch.

Speciale Recepten

Warme Herfstcappuccino: Voeg een vleugje seizoensgebondenheid toe met hazelnootsiroop, kardemom en bruine suiker.

Schotse Cappuccino: Een gedurfde combinatie van whisky en bruine kandij voor een hartverwarmende ervaring.

Koude Sinaasappelcappuccino: Een verfrissende twist met fijngemalen ijs en sinaasappellikeur.

Voor meer tips verwijzen we u graag naar deze PDF

Dit bericht is gepost in Tips. Bookmark de link.