OVER ONS

Het begon met een lekkende Senseo…

In 2008, kocht ik op Marktplaats.nl een tweedehands Senseo. Tot mijn teleurstelling bleek dat het apparaat lekte. Ik bestelde een tweede gebruikte Senseo, maar deze gaf tot mijn verbazing hetzelfde probleem. Uit nieuwsgierigheid schroefde ik de apparaten open en ontdekte dat beide een kapot ventiel hadden. Ik vond een leverancier voor dit onderdeel en de reparatie bleek een fluitje van een cent. Voor een klein bedrag en met een simpele handeling had ik twee werkende Senseo’s!

De geboorte van OnderdelenSenseo.nl

Tijdens mijn zoektocht naar het onderdeel had ik op internet veel forumberichten gezien van consumenten met hetzelfde mankement aan hun Senseo. Ik besloot om een instructievideo te maken van de reparatie en deze online te publiceren, met de mogelijkheid om het benodigde onderdeel direct bij mij te bestellen. Dat was het begin van OnderdelenSenseo.nl.

Nieuwe generaties, nieuwe problemen, nieuwe oplossingen

Philips brengt steeds nieuwe generaties Senseo’s op de markt, maar ook die geven soms problemen. Voor de meeste hiervan weten we snel een oplossing te vinden, die je als gebruiker zelf kunt uitvoeren. Soms gaat het om de vervanging van elektrische componenten zoals condensator, elco of triac, in andere gevallen zijn mechanische onderdelen zoals een veertje, de hevel of het magneetje in het vlottertje defect, of is er een lekbakje of rooster zoekgeraakt.

Gun uw Senseo een tweede leven

Zelfs waar Philips zelf zou adviseren om het apparaat weg te gooien, kunnen we vaak een oplossing bieden die zorgt voor een weer perfect werkende Senseo. Door onze tips, video’s, handleidingen en onderdelenservice hebben al duizenden mensen via deze website hun Senseo kunnen redden. Vaak voor nog geen tien euro aan kosten! Gooi je defecte Senseo dus niet te snel weg, maar gun hem een tweede leven. Het is en blijft een fantastisch apparaat, dat elke dag heerlijke koffie zet. En wie wil er een dag leven zonder verse koffie? Inmiddels zijn er meer dan 40.000 tevreden klanten die een beoordeling gaven van een 9,1

Al meer dan 10 jaar “beste bedrijf”

Hier zijn we natuurlijk ook ontzettend trots op! AlleBedrijvenIn heeft ons voor alweer de 8e keer op rij uitgeroepen tot “Het Beste Bedrijf van Hellevoetsluis”. Dit komt natuurlijk door alle reacties die onze klanten en ons geven, zonder hun hadden we deze mooie status natuurlijk nooit gekregen; waarvoor dank!

  
    

Wilt u ook een recensie achter laten, of recensies van andere klanten lezen?

lees of geef een recensie

Zelfs waar Philips zelf zou adviseren om het apparaat weg te gooien, kunnen we vaak een oplossing bieden die zorgt voor een weer perfect werkende Senseo.

Jan Breumelhof
de PA0VJB

Eigenaar OnderdelenSenseo

  • KVK 27312750
  • Vestigingsnr. 000011149671
  • Glacisweg 27
  • 3221XA
  • Hellevoetsluis
  • btw-identificatienummer NL001310011B33